Jyrän vuokrausta Hyvinkäältä kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä

Tarvitseeko työmaasi tai tonttisi jyrää maa-aineksen tiivistämiseen? Siinä tapauksessa vuokraa tarvitsemasi jyrä HN Rentiltä. Tarjoamme jyrien vuokrausta Hyvinkäältä käsin kaikkialle Suomeen ammattilaisilta ammattilaisille. Soita ja kysy meiltä tarjous jyrän vuokrauksesta!

Soita meille

Kevyen ja raskaan sarjan jyrät

Löydät meiltä vuokrattavat jyrät niin pienemmille pihoille kuin laajemmille työmaille. Jyriemme kokoluokat vaihtelevat viiden tonnin ja 15 tonnin välillä.

Kysy meiltä apua oikean jyrän löytämiseen

Minkälainen maa-aines vaatisi tiivistämistä? Entä onko kyseessä omakotitalotontti tai laajempi työmaa? Kerro meille työmaastasi ja löydämme sinulle yhdessä parhaan mahdollisen jyrän vuokralle.

 

Saat sen meiltä aina yhdestä päivästä koko urakan keston ajaksi.

Yhteystiedot

Kuljetamme koneet työmaalle aamuksi valmiiksi

Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat ajoissa työmaille toimitettavat vuokrakoneet. Ajamme jyrät lavettikuljetuksina työmaille, ja vuokraamasi jyrä on valmiina hommiin heti aamusta, eikä kuljettajasi joudu pyörittelemään peukaloitaan konetta odotellessa.

Nopea reagointi huoltotarpeisiin

Koneidemme hyvän kunnon takaa oma korjaamomme. Jos vuokraamasi jyrä kuitenkin jostain syystä hyytyy kesken töiden, reagoimme soittoosi heti.

 

Yritämme ensin tunnistaa vian puhelimessa ja neuvoa sen korjauksessa. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, lähetämme paikan päälle huoltoauton tai haemme jyrän huoltoon ja tuomme uuden vastaavan tilalle. Onnistumme monesti tekemään kaiken tämän vielä saman päivän aikana!

Soita ja kysy tarjous jyrän vuokrauksesta

Pystymme palvelemaan sinua parhaiten, kun otat meihin yhteyttä soittamalla. Vuokra-ajan räätälöimme sinulle aina tarpeesi mukaan. Meiltä saat jyrän vuokrauksen Hyvinkäältä käsin kauemmaksikin muualle Suomeen. Soita ja kysy tarjous!