Pyöräkuormaajan vuokraus kaikille työmaille

Ota yhteyttä

Kun työmaalla tai tontilla täytyy saada maamassat tai esimerkiksi lumet liikkeelle, vuokraa käyttöösi pyöräkuormaaja! HN Rent tarjoaa niin isojen kuin pienten pyöräkuormaajien vuokrausta aina yhdestä päivästä pidempiin aikoihin. Tukikohtamme sijaitsee Hyvinkäällä, mutta vuokraamme koneita kaikkialle Suomeen. Soita ja kysy meiltä tarjous pyöräkoneen vuokrauksesta ammattilaisille!

Soita meille

Pyöräkuormaaja vuokralle isoihin ja pieniin kohteisiin

Vuokrattavien pyöräkuormaajien valikoimamme kattaa sekä pienempiin tiloihin mahtuvat että järeämmätkin koneet. Koneita löytyy eri kokoluokissa siirtämään niin maa-ainesta, soraa kuin kolatut lumetkin.

 

Koneidemme koot vaihtelevat 2–35 tonnin välillä. Konekantamme kattaa merkkejä laidasta laitaan.

Valitse mukaan myös monipuoliset lisävarusteet

Itse koneiden lisäksi vuokraamme myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteet. Pyöräkuormaajiin voit valita lisävarusteeksi esimerkiksi kauhoja tai trukkipiikit. Lisäksi lähes kaikkiin koneisiin on mahdollista saada talvikunnossapitovarustus.

Pyöräkuormaajien vuokraus helposti vaikka sesonkien mukaan

Jos et tarvitse pyöräkuormaajaa kuin vaikkapa talvella lumitöihin tai keväällä maanrakennukseen, sen vuokraaminen on kannattavampi vaihtoehto kuin omistaminen. Näin sinun ei tarvitse seisottaa konetta tallissa suurta osaa vuotta ja huolehtia sen huolloista. HN Rentiltä saat pyöräkuormaajan vuokralle juuri silloin, kun sitä tarvitset!

Aina ajoissa oleva kuljetuspalvelu

Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat ajallaan työmaille toimitettavat vuokrakoneet. Ajamme pyöräkuormaajat lavettikuljetuksina kohteisiinsa siten, että pyöräkuormaaja odottaa sinua työmaalla valmiina heti aamusta ja pääset aloittamaan hommat heti.

Nopea ja takuuvarma huoltopalvelu

Teemme vuokrakoneidemme huollot aina omin voimin, mikä takaa takuunopeat huoltopalvelut. Jos vuokraamasi pyöräkuormaaja jostakin syystä hyytyy kesken vuokra-ajan, reagoimme tähän heti.

 

Yritämme ensin tunnistaa vian ja neuvoa sen korjauksessa puhelimitse. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu, lähetämme huollon paikan päälle tai haemme koneen huoltoon ja tuomme uuden vastaavan tilalle.

Soita ja kysy tarjous pyöräkuormaajan vuokrauksesta

Pystymme palvelemaan sinua parhaiten, kun otat meihin yhteyttä soittamalla. Tarjoamme joustavia vuokra-aikoja aina tarpeidesi mukaan. Meiltä saat pyöräkoneen vuokrauksen Hyvinkäältä käsin kauemmaksikin. Soita ja kysy tarjous!