HN Rent Oy ammattilaisen konevuokraamo

Ota yhteyttä

HN Rent Oy on hyvinkääläinen maanrakennuskoneiden vuokraukseen erikoistunut yritys, joka on HN Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö.

Soita meille

HN Rentin ja HN Yhtiöiden vaiheet

  • 2006: HN Maanrakennus Oy perustetaan ja se tarjoaa maanrakennustöitä.
  • 2009: Vuokraustoiminta alkaa muutamalla koneella.
  • 2013: HN Rent Oy perustetaan ja konevuokraustoiminta kasvaa.
  • 2013: HN Yhtiöt Oy perustetaan myös ja syntyy konserni.
  • 2014: HN Rent Oy keskittyy täysin konevuokraukseen ja luopuu maanrakennuspalveluiden tarjonnasta. HN Yhtiöt Oy keskittyy tuottamaan huolto- ja korjaamopalveluita HN Rent Oy:lle.

Maanrakennuspalveluista konevuokraamoksi

HN Rentin juuret ovat vuodessa 2006, kun yrityksen perustaja Heikki Nyberg päivätyönsä ohella perusti maanrakennuspalveluja tarjoavan oman yrityksen HN Maanrakennus Oy:n. Alkujaan HN Maanrakennuksella oli konekannassaan vain yksi kaivinkone.

 

Pikkuhiljaa konekanta alkoi kuitenkin kasvaa kysynnän kasvaessa, ja toiminta siirtyi yhä enemmän konevuokrauksen puolelle. Lopulta perustettiin HN Yhtiöt emoyhtiöksi ja uusi tytäryhtiö HN Rent, joka keskittyy nykyisin täysillä maanrakennuskoneiden vuokraukseen.

 

Yrityksemme perustavana ajatuksena on olla asiantunteva ja palvelussaan nopea maanrakennuskoneiden vuokraamo ammattilaisilta ammattilaisille.

Nopea reagointi ja asiantunteva palvelu erottavat HN Rentin isommista toimijoista

HN Rentin taustalla on aina ollut ajatus tarjota aidosti asiantuntevaa ja ripeää palvelua. Meillä ymmärretään asiakkaita ja mitä työkoneilta käytössä vaaditaan. Meillä HN Rentillä puhelimeen ei vastaa pelkkä asiakaspalvelija, vaan aidosti maanrakennuksen ammattilainen.

 

Ymmärrämme myös toimitusten täsmällisyyden ja työn katkeamattomuuden tärkeyden. Tämän takia pyrimme aina toimittamaan vuokrakoneet työmaille niin, että ne odottavat käyttäjäänsä heti aamulla.

 

Lisäksi ongelmatapauksissa huollosta vastaa oma korjaamomme, joka reagoi kaikkiin tapauksiin ripeästi ja tehokkaasti. Näin asiakkaamme eivät joudu seisauttamaan töitään päiväkausiksi vuokrakoneen vian takia, vaan töitä päästään jatkamaan yleensä saman päivän aikana.

 

Pyrimme aina selvittämään vian jo puhelimessa, ja mahdollisesti ratkaisemaankin sen. Jos paikalle tarvitaan kuitenkin huoltomiestä, aikaa säästetään kartoittamalla vika matkalla. Harvoin voi käydä niin, että kone joudutaan hakemaan omalle korjaamolle, mutta silloin samalla paikalle tuodaan korvaava kone. Yleensä tällöinkin saman päivän aikana!

Monipuolinen konekanta, joka kasvaa jatkuvasti

Meille HN Rentille on muodostunut tavaksi kasvattaa konekantaamme aina, kun sopivia koneita tulee vastaan. Pääosin koneemme on hankittu vähän käytettyinä, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemmekin edulliset vuokrahinnat.

 

Oma korjaamomme takaa sen, että koneet pysyvät aina parhaassa mahdollisessa kunnossa ja oikeaan aikaan huollettuina.